ММА фајт најт 2 во Гостивар на 23 ноември

676

На 23 ноември во Гостивар се одржува ММА фајт најт 2  на којќе има 15 борби.

На овој настан во Гостивар ќе настапат повеќе македонски борци како: Томислав Белиќ; Тоше Цветков, Никола Источки, Наим Самиу, Ружди Елези, Игор Додевски, Османи Демири, Виктор Лазов, Стефан Пецевски…

Настанот е под закрила на Светската ММА организација (WMO/ВМО)

ММА фајт најт 2:

-70 кг

Ружди Елези – Игор Додевски

-77 кг

Теодор Стојковски – Алтан Лутфиу

Стефан Пецевски – Тарик Зукиќ (Србија)

-85 кг

Томислав Белиќ – Александар Јокетиќ (Црна Гора)

Никола Источки – Наим Самиу

Османи Демири – Виктор Лазов  

-120 кг

Тоше Цветков – Александар Алексиќ (Србија)

Аднан Алиќ (БиХ) – Томо Влаховиќ (Србија)