Младите надежи на Вардар 1961 освоија две злата меѓународниот турнир „Крали Марко“

Вардарци 1961 убедливи на силниот Меѓународен турнир „Крали Марко“ во Прилеп.

Борачите на Вардар 1961 освоија две злата на овој турнир. Златни медали освоија Нина Славевска и Матеј Трајковски.

Младите надежи на Вардар 1961 беа во одлично издание.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО