Мери Акиевска со две злата на Балкaнското првенство (ФОТО)

410

Мери Акиевска од Магнус фитнес центарот се закити со две победи и две злата за Македонија на Балкaнското првенство во бодибилдинг и боди-фитнес овој викенд во Књажевац во велнес јуниори и велнес сениори.

Исто така се здоби и со про карта од ИФББ.