Македонија со тројца борачи на Светското првенство во Турција во У-17

Македонија ќе настапи со тројца борачи на Светското првенство во Истанбул-Турција, во У-17 од 3 до 7 август.

Жребувањето е на 3 август.

Боите на Македонија ќе ги бранат:

55 кг Стефан Стојков
80 кг Омер Мемеди
92 кг Илија Атанасов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО