Кро Кап: Се надевам дека Косака не е сериозно повреден (ВИДЕО)

37

Мирко Филиповиќ се огласи веднаш по победата против Цујошија Косака во Саитама супер арена на Ризин.

„Одработено рутински, се надевам дека Косака не е сериозно повреден“, изјави Кро Кап на Фејсбук.

„Како што слушам на пат е кон болницата, дека коските на лицето му се скршени. За жал, тоа е таква работа“.

„Би сакал да им се заблагодарам на сите за поддршката, Подоцна ќе се јавам кога ќе стигнеме до хотелот“. Отидав во хотелот и когаќе испијам уште три шишиња од оваа вода морам да дадам урина за допинг тест“.

Филиповиќ за оваа борба во Јапонија е придружуван од синот и неговиот тим.

Geplaatst door Mirko CroCop Filipovic op Zondag 31 december 2017

.