IPON.mk: Среќна и бериќетна Нова година!

49

Почитувани спортисти, тренери, спортски работници, љубители на боречките спортови и вештини, деловни партнери IPON.mk Ви ја честита Новата 2018 година со искрени желби за поголеми успеси и на спортски план и во приватниот живот и на деловен план.

Во Новата година сите заедно да се радуваме на уште поголеми успеси на македонските спортистио во боречките спортови.

Среќна Нова 2018 година!

Среќа, успех и љубов!