Го уапсија Дарен Тил, дивеел на Тенерифе и украл такси возило

94

Љубимецот на англиската публика Дарен Тил е уапсен заедно со група од пет Британци на Тенерифе. ММА ѕвездата и неговите пријатели украле такси, а исто така и дивееле во еден локален хотел.

Тие го искршиле мебелот и без причина испразнале голем број на противпожарни апарати.

Потоа повикале такси, и додека возачот ги носел куферите во багажникот … британските туристи го влегле автомобилот и го украле. Локалното населени проплакало од „лудата банда“..

„Горилото“ се надеваше дека ќе се бори против Конор Мек Грегор, но Ирцот едно време се отакажа од мешани боречки вештини. Очигледно Тил тешко ја прифатил веста.