Ги искористи јажињата од рингот за да го дави противникот (ВИДЕО)

maxres default

Повеќето модерни ММА организации одржуваат борби во кафез за да ги избегнат проблемите кои може да се случат во рингот, како заплеткување на борците во нив или испаѓање  низ јажињата.

 Во следново видео се гледа како јажињата можат да се користат и за постигнување на предност.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО