Франциско Кроата Барио и Васо Бакочевиќ договорија реванш

Франциско Кроата Барио и Васо Бакочевиќ се договорија за реванш кој ќе се одржи на 4 ноември на настанот на ФНЦ во Белград.

Имаше тензии меѓу нив двајца веќе неколку години, а во септември 2021 година на настан во Шибеник добија шанса да се пресметаат.

На почетокот на бробата се повреди Бакочевиќ, но не сакаше да се предаде. Барио ја искористи шансата и по 60 секунди со гилотина го совлада Црногорецот.

Васо веќе некое време сакаше шанса за реванш и сега конечно му се исполни желбата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО