Фјури ја покажа повредата и порача: Кличко е глупак, Хитлер истепал стотина илјади Цигани (ВИДЕО)

Klicko raskrvaven so fjuri

Тајсон Фјури објави дека пред десетина дена на трчање го повредил глуждот на ногата и дека мора да го откаже реваншот со Владимир Кличко.

Лекарите го советувале 6-7 недели да мирува.

Фјури и одговори на коментарите на Кличко во кои го споредува со Хитлер.

„Ова е порака до Владимир Кличко. Неодамна ме спореди со Хитлер. Владимир очигледно не е доволно образуван по ова прашање и не сфаќа дека Хитлер убил стотици илјади Роми, ако не и милиони. Да ме нарече така е многу, многу тешка навреда пријателе, бидејќи многу мои предци биле жртви на масовните убиства на Хитлер. Да не заборавиме дека твоите луѓе, Украинци, биле стражари во логорите на смртта во кои мојот народ е исколан. И двајцата може така да играме, ти глупав ебан украински шупаку“.

https://youtu.be/I47vzuY3d9c

povredenata noga na Fjuri

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО