Џудисти на Миоки на заеднички тренинг со репрзентацијата на Бугарија

Џудисти на Миоки имаа заеднички тренинг со репрзентацијата на Бугарија во Софија.

Тренерот на Миоки, Игор Паскоски, изразува благодарност до тренерите на репрезентацијата Ганчо Доиков и Свилен Скерлев за укажаната можност за заеднички тренинг и продлабчување пријателството за што подобри резултати.

Спортот се издигнува на политиката и покажува како треба да се градат мостовите на пријателство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО