Дејан Стефаноски за 16 секунди загуби од Секулиќ на СБЦ 9

Stefanoksi odzaci merenje 2

Дејан Стефаноски за рекордни 16 секунди беше совладан на ММА настанот „СБЦ 9“ во Оџаци Србија.

SBC 9 site ucesnici

Во главната борба на Серниан бател чемпионшип (СБЦ) 9 тој се сретна со домашниот борец Стефан Секулиќ, кој во првата рунда со давење го заврши Стефаноски, на кого ова му е прв пораз (3-1).

Ipon.mk/В. Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО