Даниел Стефновски на 15 јуни ќе ги одмери силите со Слабу

Македонскиот воин Даниел Стефановски на 15 јуни повторно ќе влезе во рингот за да ги одмери силите3 со Слабу на настанот „Гладијаторс најтс 7“ во Цирих, Швјацарија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО