Цените на Џошуа-Френклин достигнуваат 800 фунти

Ентони Џошуа ќе се обиде уште еднаш да ја наполни лондонската О2 арена, а Мечрум бокс ќе ги објави цените на билетите за борбата со Џермејн Френклин.

Најскапите ВИП-пропусници ќе бидат по 800 фунти, а другите билети ќе бидат по цена од 40 до 400 фунти.

Ќе биде интересно да се види каков ќе биде интересот, бидејќи за прв пат од 2015 година „Еј Џеј“ нема да боксира за шампионски појас, а самиот Френклин не е име кое ќе биде од особен интерес од оваа страна на Атлантскиот Океан.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО