Брутални/недоделакани напади на Мек Грегор кон Рафаел дош Ањош (ВИДЕО)

Konor Mek Gregor so otvorena usta

Конор Мек Грегор има дарба да ги промине сите граници на најдобар начин, отворено и лесно. Исто како со предизвиците во кафезот така и со темпирањето на психа, тој со роговите напред се соочува со секакви ситуации.

Затоа и за време на прес-конференцијата пред УФЦ 197 борецот беше подготвен, како и секогаш.

Погледнете како шампионот во перо категорија истури еден куп вербални напади врз идниот противник – најопасниот шампион во лесна категорија, Рафаел дош Ањош.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО