Брок Леснар пред потпишување договор со Светската федерација на кечерите!

brok lesnar

Една од најголемите ѕвезди кај кечерите, Брок Леснар, потпишал нов договор со Светската федерација на кечерите. Веста беше објавена од еден од шефовите во компанијата „Три икс“ на Твитер.

Самиот натпреварувач ја потврди оваа вест во интервју за Спортсцентар. Од далеку се наѕираше договорот на Леснар, особено по турнирот кечманија. Имаше опција да се врати на натпреварите во мешаните боречки вештини, откако стигнаа предлози од синџирите „Белатор“ и УФЦ.

Но, на „Кечманија“ Леснар ќе ја брани светската титула против Роман Рејнс.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО