Белатор има нова ринг-девојка!

Summer Daniels

Жаде Брус беше долгогодишна ринг-девојка на Белатор, но со доаѓањето на Скот Кокер на чело на ММА промоција почнаа и промените. Една од нив беше разделбата и прекинување на соработката со Брус .

Белатор бараат нови лица, од вработени па до борци, но и ринг-девојки. Жаде Брус беше препознатлив лик на настаните на Белатор. Откако најави дека по четири години си заминува, фановите на настаните на Белатор не требаше долго да да чекаат за да се запознаат со новата  ринг-девојка.

 Тоа е Самер Даниелс, пејачка и модел на Хастлер. Премиерата ќе ја има викендов на Белатор 132.

 „Многу сум возбудена да објавам што ќе станав новата ринг-девојка на Белатор. Возбудена сум што бидам дел од ова“, изјави Самер Даниелс.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО