Балканец остана без раководство?!

Sobranie na balkanec 2

Што се случува во БК Балканец? Летаат оставки.

На ФБ страницата Борачки клуб Блаканец – Штип 55 години постоење е напишан статус „Неофицијално, но вистинито“, БК Балканец без претседател. По оставката на Здравко Коцев, Зоран Шоров и Санде Коцев, денеска и претседателот Марјан Атанасов си поднел писмена оставка.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО