Анте Јосиповиќ – олимиски шампион што инспирира (ВИДЕО)

67

Интервјуто олимпискиот бокс шампион Анте Јосиповиќ кое вреди да се погледне од повеќе аспекти.

Зошто се сака боксот? Како да станеш шампион? Што е потребно за шампион? Како да останеш човек? Имали бокс таленти на ова тло? Како е да се живее во Бања Лука и зошто? За финалето на ОИ 1984 година во Лос Анџелес со славниот Ивандер Холифилд!

Верувамe ќе уживате во големата промоција што ја прави прекалениот југословенски ас кој сака да ја  врати Славија на старите патеки и да ги врати гледачите.