Андресон Силва имал позитивни допинг тестови поради „Виагра“!

anderson_plese

Андерсон Силва ќе се соочи со Спортската комисија на Невада, во обид да го исчисти своето име од допинг скандалот во кој се вмеша во почетокот на годината. 

Сепак, која е причината за позитивните допинг тестови на Силва?

Според тимот на Бразилецот, тоа се лекови од типот- секс стимуланси (Виагра). Сериозно.

Според адвокатот на поранешниот шампион, тој земал секс стимуланси, а потоа тестирање се покажало дека биле контаминирани со анаболен агент дростанолон.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО