Аикидо федерацијата на Македонија – Реално акидо утре ќе ги прогласи најдобрите за 2022 година

Утре во Битола Аикидо федерацијата на Македонија – Реално акидо ќе ги прогласи најдобрите натпреварувачи во аики демо за 2022 во сите категории, од деца до сениори.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО