20 години УФЦ во десет минути (ВИДЕО)

Couture-vs.-Randleman

Пред нас е одлично видео! Во него можете да ја видите на еволуцијата внатре во УФЦ и тоа во десет минути, низ потезите на борците и на начините на кои се бореле.

Авторот на видеото е непознат, но стилот на кој е направено ова видео е многу интересно. Почнувајќи од првите денови на УФЦ, па до денес, се обидел да ги претстави борците, па така се најдоа речиси сите оние кои нешто значат во историја на организацијата.

Сето ова е прикажано во десет минути, при што тешко е да се одвои погледот од сјајните потези. Избработката е аматерска, но многу добро направена и интересна, особено во денешно време, кога е многу тешко да задржиш човек на нешто повеќе од неколку минути. Погледнете!

https://youtu.be/aYplaCMP9Nk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО