13 медали за младите борачи на Балканец на „Љубомир Коцев – Листон“

48

Младите борачи на Балканец и денеска беа на висината на задачата на Меморијалниот турнир „Љубомир Коцев-Листон“ во Велес освојувајќи 13 медали – 3 златни, 4 сребрени и 6 бронзени.

 Медалите ги освоија:
25 кг Леон Манов I место
35 кг Стефан Стојков I место
85 кг Илија Нацев I место
35 кг Јован Атанасов II место
46 кг Зоран Шоров II место
58 кг Никола Гацов II место
69 кг Љупче Ташев II место
26 кг Андреј Мишев III место
44 кг Стојанче Стојков III место
48 кг Мануел Николов III место
58 кг Бојан Спасевски III место
62 кг Муталип Мамудов III место
75 кг Андреј Трајчов III место