Таеквондо експедицијата направи селфи во Токио

Олимпиецот Дејан Георгиевски ја објави првата фотографија од Токио.

Веднаш по пристигнувањето нашата таеквондо експедиција направи селфи од олмпискиот град.

Во таеквондо мисијата се вклучени селекторот и претседател на Македонската таеквондо федерација Борче Костовски, тренерот Дарко Костовски и Филип Додевски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО