Гого Славески на гости кај Флојд Мејведер!

GogoSlaveski vo klubot Mejveder

Македонскиот боксер Горјан Славески-Гого пред историскиот меч меѓ Флојд Мејведер и Мани Пакијао имаше можност да ја осети атмосферата директно на местото на збиднувањата. Тој беше во боксерскиот клуб на Мејведер, каде што има голема раздвиженост за подготовките на Флојд, но и да ја осети шампионската атмосфера.

Можеби, за некое време и Гого ќе го гледаме со таква помпа, во шампионско издание.

ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО