Андреа Нисева ќе настапи на Европското првенство во борење, но под друго знаме

Се што си правиме си правиме од главата.

Дефинитивнои срам за макеоднското борење е една од најталентираните борачки, Андреа Нисева, да дозволиме поради нечии каприци да настапи на Европското првенство во Загреб, Хрватска, од 16 до 19 јули, под друго знаме.

Во случајов, таа ќе настапи за репрезентацијата на Бугарија во категоријата до 46 килограми.

На Андреа и посакуваме среќа и успех, а челниците на на македонското борење и македонскиот спорт нека размислат што прават.

Талент се раѓа – не се создава!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО