Се плашеле да и се приближат, не па да имаат секс со оваа борачка, а таа очајна

Американската борачка Ејприл Мендес се пожали дека до пред неколку години ниту едно машко не сакало да има секс со неа.Таа дури одела на советување за да види во што бил проблемот бидејќи била свесна дека има физичка убавина и оти е привлечна.

„Ми викаа дека не сакаат да имаат секс со мене. Плачев и бев очајна. Луѓето сакаат да гледаат згодни и нашминкани жени а не тие кои се борат во рингот“, откри 33 годишната Американка.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО