Дилан Данис до Џон Џонс: Земи ги сите видови на стероиди и да се бориме

Дилан Данис има само една борба во ММА, но тоа не го спречува да биде сигурен дека сака да се бори со еден од најдобрите борци во светот.

Пред две години Данис го предизвика шампионот во полутешка категорија на УФЦ, Џон Џонс, притоа се закани дека ќе ја победи таа кучка. Неодамна „Ел Џеф“ одлучи повторно да го предизвика Џонс, но овој пат му дозволува да го користи којбило стероид.

„Единствено нешто коешто има смисла во моментот. Земи ги сите видови на стероиди и да го направиме тоа, синко“.

View this post on Instagram

if you get past Gustafsson i’ll be waiting kid

A post shared by Dillon Danis (@dillondanis) on

.

print