Железниот Мајк ја покажа нокаутирачката моќ (ВИДЕО)

203

Мајк Тајсон уште еднаш демонстрираше што може да направи неговото десно кроше. „Железниот Мајк“ го нокаутира Кеш Вилер откако се појави во последното издание на кечерската организација AEW Dynamite. Поранешниот светски шампион во тешка категорија по втор пат се приклучи на „Инер сиркл“ како посебна поддршка во пресметката со „Пинасел“.

54-годишниот ветеран, кој се подготвува да одржи уште два меча до крајот на годината во професионалниот ринг, мораше да интервенира додека Крис Џерихо се бореше со Дакс Харвуд. Тајсон и порана се вмеша, одземајќи оружје на двете групи за да ги спречи да ги користат за време на средба.

Кога работите се вжештија и се водеше тепачка во близина на рингот, бевме сведоци на клучната акција на „Железниот Мајк“. Тој мораше да му помогне на Ерихон пред Вилер да го нападне со бејзбол палка. Благодарение на овие постапки, Крис подоцна дојде до победа над Харвуд.

По судирот, Ерихон го претстави Мајк Тајсон како нова, непроценлива поддршка на Внатрешниот круг. Групата треба да се ссретнео со „Pinnacle“ на 5 мај во „Blood & Guts“.