Видевски ја продолжи традицијата – вежбаше полугол и бос на снег (ВИДЕО)

915

Боре Видевски ја продолжи традицијата на Свети Трифун да вежба на отворено, односно на снег и ладно време. Велешкиот карате мајстор Боре Видевски вежбаше до половина гол и бос.

Видевски е од Oкикукаи уечи рју Македонија – Хомбу доџо и го застапува карате стилот од Окинава, изворното карате.

Видеото може да го погледнете ТУКА

Второ видео ОВДЕ