Вака се гледаше финалето на Дејан Георгиевски во Бутел

551

Во скопската населба Бутел од каде што доаѓа Дејан Георгиевски беше организирано групно гледање на финалето.

Георгиевски беше поразен во финалето од Русинот Владислав Ларин, но сепак и ова сребро е огромен успех за Македонија.

Погледнете каква беше атмосферата за време на финалето.