Вадо Дан Ден средбата се одржа во прекрасен амбиент во Сарај (ФОТО)

253

Вчера се одржа по 12-тата Вадо Дан Ден средба на вадроју карате мајсторите, како и шотокан карате мајсторите пријетели на КК Аеродром.

Средбата се одржа во прекрасниот амбиент на Сарај кај Кајак клубот Ластовица со многу дружба. Се разменуваа искуства, а имаше и изведба на кати и техники од помладите каратисти.