Таеквондо експедицијата направи селфи во Токио

428

Олимпиецот Дејан Георгиевски ја објави првата фотографија од Токио.

Веднаш по пристигнувањето нашата таеквондо експедиција направи селфи од олмпискиот град.

Во таеквондо мисијата се вклучени селекторот и претседател на Македонската таеквондо федерација Борче Костовски, тренерот Дарко Костовски и Филип Додевски.