Tајсон за затворските денови: Имав толку многу секс што не можев да вежбам

105

Мајк Тајсон се наоѓа во центарот на вниманието откако одлучи да тренира за да се врати во рингот.

Тајсон во 90-тите беше на врвот на својата кариера, но поради скандалозното однесување неколку години помина и во затвор.

Од 1992 до 1995-тата Тајсон беше во затвор во Индијанаполис, но таму живееше како крал. Во затворот освен слободата скоро ништо да не му недостасуваша, а посебно не секс.

„Имав толку многу се*с што бев уморен и не можев да одам во теретана. Морав да лежам во мојата ќелија. Денес со волку години не можам да бидам со толку жени дневно, меѓутоа не е дека не сум добар. Сексот со повеќе жени не е ми е веќе ниту забавен како некогаш“, призна Тајсон.