Смит и Спан точни на мерењето за УФЦ Фајт најт 192 (ВИДЕО)

99

Се одржа мерењето за УФЦ Фајт најт 192 што ќе се одржи вечерва во Лас Вегас. Во главната борба ќе видиме борба во полутешка категорија меѓу Ентони Смит и Рајан Спан.

Смит тежеше 93,21 килограм, а Спан 93,44 килограми. Со ова, нивната битка е официјална. Во главниот меч ќе гледаме уште еден судир во полутешка категорија. Јон Кутелаба ќе се бори со Девон Кларк.

Кутелаба тежеше 92,98 килограми, а Кларк тежеше 93,44 килограми. Ронг Жу потфрли на вага и ќе се раздели со 20 отсто од хонорарот.

Главна карта:

Ентони Смит (205,5 / 93,21 кг.) – Рајан Спан (206 / 93,44 кг.)

Јон Кутелаба (205 / 92,98 кг.) – Девин Кларк (206 / 93,44 кг.)

Аријане Липски (126 / 57,15 кг.) – Менди Бом (125,5 / 56,92 кг.)

Арман Царукјан (155,5 / 70,53 кг.) – Христос Гијагос (155,5 / 70,53 кг.)

Жоакин Бакли (184,5 / 83,68 кг.) – Антонио Аројо (186 / 84,36 кг.)

Нејт Манес (135 / 61,23 кг.) – Тони Гревели (135,5 / 61,46 кг.)

Предреми:

Мајк Родригез (202) – Тафон Нчукви (204,5)

Пани Кианзад (136) – Ракел Пенингтон (135,5)

Брендон enенкинс (155,5) – Ронг Жу (158) *

Монтел Џексон (136) – JP Бајс (136)

Ерин Бланчфилд (125) – Сара Алпар (126)

Импа Касанганај (170,5) – Карлстон Харис (170)

Густаво Лопез (135) vs. Хајли Алатенг (136)

Емили Витмир (125) vs. Хана Голди (125)