Славески извојува нова победа во Германија

701

Горјан Гого Славески вчера во Германија ја извојува осмата професионална победа на Фајт најт настанот, така неговиот биланс сега е 8-2.

Славески вчера славеше со одлука на судиите против боксерот од Босна и Херцеговина Едис Џамас во категоријата до 76 килограми.