Шабан Трстена по петти пат ќе доделува „Златен олмписки оскар“.

220

Утре олмпискиот шампион Шабан Трстена по петти пат ќе го доделува „Златниот олмписки оскар“.

Локацијата, како и досега, е непроменета, хотелот Алксандар палас во Скопје ќе биде домаќин на петтото издание на „Златниот олмписки оскар“ со почеток во 12 часот.

„Златниот олмписки оскар“ Трстена го доделува на личности кои учествувале во неговата кариера, како тренери, селектори, лекари, новинари…