Шајан Бејс ја нокаутира Глорија де Паула за 60 секунди (ВИДЕО)

134

Шајан Бејс и Глорија де Паула го делеа кафезот во коглавната битка на УФЦ Вегас 33, која се одржа во Лас Вегас. Нивната средба заврши за 60 секунди со импресивен нокаут за Бејс.

На почетокот разменија удари, по што Бејс ја префрли битката на партер. Шајан дозволи противничката да стане, а додека Глорија стана, Шајан ја нокаутира со удар во главата.

Паула се опорави и почна да ја соборува Бејс, кој ги сврте работите и ја опсипа Глорија со силни удари. Судијата го прекина мечот и Бејс замина со победа. Со оваа победа Шајан им се враќа на победите и ова е нејзина прва победа во УФЦ. Паула влезе во серија од два последователни порази.