Се бореше до крај и покрај огромниот оток на главата (Вознемирувачко ФОТО/ ВИДЕО)

128

Шкотскиот мај тај борец Џорџ Ман по многуте примени удари за време на борбата со Тајланѓанецот Џо Натавут, на десната страна од главата му се појави огромен хематом, но тој не се предаде, туку продолжи да се бори.

Фотографиите и видеото во текстот не се за лица под 18 години, ниту за полнолетни лица кои може да се вознемират ако видат вакви непријатни слики.

Хематомот растеше од минута во минута, а во еден момент стана толку голем, што коментаторот рече „Делува како Џорџ да има втора глава“. Ман „се пофали“ со фотографија по борбата со врзана глава.

Погледнете го видеото со највпечатливите моменти од борбата: