Пејџ ван Зант си игра со фантазијата на обожавателите со својата најпровокативна објава досега (ВИДЕО, +18)

159

Се чини дека Пејџ ван Зант сè помалку размислува за својата кариера во боречките вештини.

Ако ги погледнеме социјалните мрежи и медиумското покривање, Пејџ ван Зант е сè уште најпопуларн аи дури би рекле и најпознат борец на светот. Сепак, се чини дека во последните недели има сè помалку борци и дека таа одлучила дополнително да се посвети на друг и многу полесен извор на приход, лицето и телото.

Иако до неодамна тврдеше дека не ја интересира, Пејџ неодамна отвори своја веб-страница „PaigeFanZant“, каде објавува приватни записи и фотографии, односно онаа за избрана публика која е подготвена да плати дополнително за овој материјал. Секако, таа не го занемари ниту Инстаграм, каде ја следат 2,8 милиони луѓе.

Токму на Инстаграм објави промотивно видео за наведената веб-страница, во надеж дека ќе добие дополнителни следбеници, а слободно можеме да кажеме дека досега најпровокативно и „најотворено“ е нејзиното видео. Од гледна точка на маркетингот, се чини дека сè работи многу добро.

Пејџ моментално е под договор со промоцијата на БКФЦ, а по поразот кој го претрпе во првата борба во рамките на нивниот ринг, таа објави дека е уште погладна за успех и борби и дека едвај чека да се врати. Дека Пејџ ќе продолжи да се бори, потврди и сопственикот на БКФЦ Дејвид Фелдман. Меѓутоа, ако со текот на времето Пејџ започне да заработува подобро без потреба да добива удари со голи тупаници и да помине низ тренинг кампови, нема да се изненадиме ако одеднаш почнеме да ја нарекуваме поранешна воинка.