Оверем и Сакаи се соочија пред борбата (ВИДЕО)

156

Алистер Оверем и Аугусто Сакаи се соочија за пред нивниот меч во Лас Вегас.

Тие ќе се борат во главната борба на УФЦ Фајт најт 176, до кој останува само еден ден. Во тешкашката пресметка победата за „Рем“ е императив, ако сака напад на титулата, како што вели последен обид.

40-годишниот ветеран се надева на последна шанса за појаост, така што поразот  не е опција за него. 29-годишниот Бразилец, пак, сака да го стигне до врвот преку легендарниот Оверем.

УФЦ Фајт најт 176:
Алистер Оверем – Аугусто Сакаи
Овинс Сент Про – Алонзо Менифилд
Мишел Переира – Зелим Имадаев
Брајан Келехер – Кевин Нативидад
Тијаго Моазе – Алиналин Тарнер

Андре Муниз – Бартош Фабински
Вивијан Аражјо – Монтана Де Ла Роса
Александар Романов – Маркос Рожерио де Лима
Кол Смит – Хнатер Азур