Огромен аплауз за Дејан Георгиевски во Ниш (ВИДЕО)

213

Пред некој ден пишувавме за убавиот пречек на нашиот олимписки вицешампион Дејан Георгиевски на меѓународниот теквондо тренинг-камп во Ниш. Овој камп беше организиран од Теквондо Клуб Астерикс од Ниш, на кампот присуствуваа 200 учесници од 10 европски држави.

Нашиот херој беше пречекан со аплаузи од страна на учесниците, неговите борби и освоениот сребрен медал на Олимписките игри во Токио се дополнителен мотив за сите нив.

Сега ви го нудиме и виедеото од тој настан: