Немков и Дејвис поминаа на мерењето за Белатор 257 (ВИДЕО)

191

Помина мерењето за Белатор 257 што ќе се одржи за 24 часа во Конектикат. Во главната борба шампионот во тешка категорија Вадим Немков ќе ја брани титулата против Фил Дејвис. Нивната битка е дел од турнирот во категоријата на организацијата.

Немков тежеше 92,75 килограми, а неговиот противник тежеше 92,98 килограми. И коглавната битка е од турнирот во тешка категорија. Кори Андерсон ќе се бори против Довлетјан Јагшимурадов.

Андерсон тежеше 92,87 килограми, а Јагшимурадов тежеше 92,75 килограми.

Мерење – главна карта:
Вадим Немков (204,5 / 92,75 кг.) – Фил Дејвис (205 / 92,98 кг.)
Кори Андерсон (204,75 / 92,87 кг.) – Довлетџан Јагшимурадов (204,5 / 92,75 кг.)
Пол Дејли (174,75 / 79,26 кг.) – Сабах Хомаси (175 / 79,37 кг.)
Вета Артеага (124,5 / 56,47 кг.) – Дезире Јанез (125,75 / 57,03 кг.)

Воведни:
Јулиус Англикас (205) – Грегори Милјард (205,5)
Џулија Бад (145,25) – Дајана Силва (144,75)
Стив Мори (247) – Шон Ашер (247,25)
Грачик Божинин (170) – Демаркс Џексон (170,75)
Рејмонд Даниелс (169,75) – Питер Станоник (170)
Карл Албректсон (205,75) – Виктор Немков (206)
Педро Карваљо (144,75) – Џеј-Џеј Вилсон (146,75) *
Ленс Гибсон Јуниор (155) – Маркус Сурин (155,25)
Сол Роџерс (145,75) – Мадс Барнел (146)