Најефектните моменти со Рафаел Агаев (ВИДЕО)

231

Каналот на Јутјуб „Каратиста“ му посвети внимание на еден од најдобрите каратисти на денешницата Рафаел Агаев од Азербејџан, избирајќи најефектните мигови во неговата трофејна кариера.

Уживајте во убавите моменти со Агаев.