Милјанчевиќ славеше против Варадинова (ВИДЕО)

832

Наџа Милјанчевиќ ја совлада Викторија Варадинова во професионалниот меч во К1 на кик бокс спектаклот „Куп на нациите“ во Ниви Сад, Србија.

Милјанчевиќ победи со прекин во третата рунда откако трипати и броеја на Варадинова.

Забележлив беше недостатокот на кондиција, како и на спаринзи и мечеви, а тоа се должи на прекинот на тренинзи и натпревари поради пандемијата со Ковид-19, додека во Србија клубовите работеа и имаа настапи кикбосерите.

-58 кг Наѓа Милијанчевиќ – Викторија Варадинова ТКО Р3

Борбата е на 27:00.

https://www.youtube.com/watch?v=KgC2f4_NDiw
Ipon.mk