Мек Грегор сака два појаси, а еден би бил за „најбогатиот гад“

104

Конор Мек Грегор се држи до планот што го истакна по поразот во јануари против Дастин Пориер. Ирската ММА ѕвезда истакна дека повеќе нема да биде добро момче и им се враќа на старите навики. Озлогласениот повторно се појави со луда идеја ќе предложи на мечот против Пориер, кој е најавен за 10 јули, да се борат за појасот Мек Грегор.

„Направете ми два појаси. Двокртаниот шампион секогаш има два. Имаме појас Мек Грегор што моментално се прави, а сега сакам појас „RMF“, за најбогатото копиле. На тој начин можеме добро да ги искористиме сите рубини и смарагди“, напиша Мек Грегор во објавата на Твитер.

Ирецот сигурно нема да го остави Пориер сам во наредните недели и ќе го испровоцира на различни начини.

Дастин најверојатно нема да учествува во препукувањата на социјалните мрежи, а тоа го покажа со неодамнешното извинување кога го повика Мек Грегор затоа што не го исполнил ветувањето што го дал во пресрет на нивниот судир во јануари да уплати половина милион долари во неговата фондација „Добра борба“.