Македонската таеквондо репрезентација одржа заеднички тренинг (ФОТО)

174

Македонската таеквондо репрезентација одржа заеднички тренинг. На тренигот имаше репрезентативци од следните клубови: Годел, Борец, Кобра, Бутел, Хва ранг и Корио.

Продложува праксата еднаш неделно репрезентативците да имаат заеднички тренинг.

На 20 март репрезнтацијата ќе замине на 15-дневни подготовки во Крушево.