Мајсторија на Емил Павлов (ВИДЕО)

276

Да потсетиме на мајсторството на Емил Павлов во Карате 1 Премиер лигата.

Вреди да се види и да се повтори неколу пати овој поен на нашиот најдобар каратист и најсериозен кандидат за олимписка норма за Токио 2021.

Geplaatst door Emil Pavlov op Woensdag 10 juni 2020