Лео Јовановски и Арсим Етеми денеска ќе настапат на „Адем Јашари“ во Косово

73

Лео Јовановски и Арсим Етеми денеска ќе настапат на Меѓународниот боксерски турнир „Адем Јашари“ во Приштина.

Денеска во полуфиналето момците предводени од Мите Ташков се среќаваат со:

Лео Јовановски – Имер  Манѓоли (Косово)

Арсим Етеми – Бесариф Пирева  (Косово)