Крав мага Македонија промовира ново видео (ВИДЕО)

160

Инструкторот Дарко Гоцевски објави ново видео за практичната примена израелската боречка вештина крав мага.

Крав мага е боречки систем користен од многу специјални воени и полициски структури, корисен за лица кој што се занимаваат со обезбедување и блиска заштита на вип личности…

Погледнете го новото промо видео од „Крав мага Македонија“.

Close Combat for close protection operatives..

Geplaatst door Krav Maga Macedonia op Zondag 16 augustus 2020